Hedersuppdrag!!

Nu ska ni få höra vilket hedersuppdrag som har tilldelats mig! Jag ska RÖSTA PÅ SVENSKTOPPEN!!
Jag har blivit utvald att ingå i den jury som röstar fram dom mest populära låtarna, i 4 veckor framåt!!

Idag har jag då med stor inlevelse tagit mig an den hedersvärda uppgiften och jag kan väl säga att dagens lista inte riktigt stämde överens med min......Här är i alla fall en av mina favoriter!!Inte illa va!!

Ett annat hedersvärt uppdrag är att få hjälpa dotter och svärson att piffa till i deras nya lägenhet.
Gammal nyrenoverad lägenhet med både höga och djupa fönster, vilken dröm för en inredningsintresserad!
Ska nog övertala svärson J att det måste finnas en FÅGELBUR där!!!


Mandom, Mod och Mänskliga möten!

Efter att ha varit i Piteå i tre dagar på konferens är jag nu hemma igen. Tre trevliga dagar med utbildning och en fantastisk föreläsning av Anders Wiman. Han bjöd på en annorlunda föreläsning med högt tempo, mycket allvar men också många skratt. Han har även skrivit en bok som heter Mandom, Mod och Mänskliga möten. Kan verkligen rekommendera denna föreläsare!

Detta resulterade ju i att jag inte kunde bemanna butiken i torsdags som vanligt, MEN då hade jag ju en fantastisk man som ryckte in!! Det enda som han var orolig för det var om NI kunder ville ha paketinslagning, men det hade ordnat sig det också visade det sig, skickade med kartong, papper och snören. TACK FÖR HJÄLPEN!

Så när jag kom hem väntade varor på att packas upp. Så vad tror ni hade kommit, jo en FÅGELBUR till. Ni som känner mig lite nu vet ju att jag är lite svag för just fågelburar. Denna var helt fantastikt fin, stor och rund i zink, men jag tänker nog pröva med att ställa en ute ett tag så att den får en lite rostig look!

Ett litet fint zinkskåp men nätgaller hade också kommit.
Sjalar.....och lite annat smått och gott!

Idag kom det några sjalar i grått med små vita prickar och en pyttetliten vit bollfrans. Hur fin som helst!
Pris 149:-/stI butiken finns även sjalar från Vintage by Fé.

Under denna vecka kommer även dessa varor till butiken, se nedan!Makaméarmband i svart nylon med vackra detaljer i silverfärgad mässing samt armbandsklocka med svart läder. Budskap: Time is precious

Rusning efter gardiner och fler plåtskyltar!

Ikväll var det verkligen fullt upp i butiken. Mycket passande hade ju gardiner, kuddfodral, lampslöjor mm anlänt från Svanefors. Dom vita kapporna med svart text tog slut ikväll så nu finns det bara ett fåtal med beige/brun text kvar!

Gardinlängderna kom som EN längd i varje förpackning, trots priset finns det bara fyra längder kvar nu.

Priset på kapporna är 350:-/st, 140 cm bred. Längderna kostar 450:-/st. Kuddfodral 110:-/st.
Fler skyltar har också kommit idag!Riktigt stor och fin plåtskylt/almanack! Pris: 249:-Fin skylt för tvättstugan....eller någon annanstans. Pris 169:-Write it on your heart, that the ones you love, are life´s most prescious gifts. pris 169:-Never run faster than your guardian angel can fly.
Åter inkommen!! Pris 89:-


ÄGG I PÅSK!Ägg i trådslöjd med zinkkruka. Det större ägget är ca 35 cm högt och ca 19 cm i diameter.
Det mindre är ca 30 cm högt och ca 16 cm i diameter.Två zinkägg till fast mindre än de förra!

Det större av dem är ca 21 cm högt och 13 cm i diameter och det mindre är ca 18 cm högt och ca 11 cm i diameter.

Alla fyra äggen är öppningsbara och fina att ha som dekoration med blommor, ljus eller varför inte med godis.
Pris från 85:- - 235:-

I butiken finns även små och stora "silverägg" i aluminium, jättefina att ha dom små äggen som ljuskoppar.


BOKREA!!

Har varit på bokrea i veckan och såklart blev det några böcker! Två deckare och en roman. Bra val tyckte en expedit på Bokia så jag kände mig väldigt nöjd när jag gick därifrån.

Annars är mina favoriter alla kriminalromaner som ROSLUND & HELLSTRÖM har skrivit. När deras nya bok kommer ut får den kosta vad som helst, jag måste bara läsa dem. Den senaste i raden heter Tre Sekunder och bättre kan det knappast bli. Vill ni läsa dem rekommenderar jag att ni läser dem i ordning. Så Tre sekunder får ni läsa sist i så fall. Väntar med spänning på deras nya bok!!

Jag brukar också alltid köpa någon kokbok på rean eftersom jag är mycket förtjust i att laga mat och testar gärna lite nya recept. På Åhlens hittade jag inte en kokbok men väl en bakbok som jag tyckte såg jättefin ut så då blev den också inhandlad.

Kolla in mina reaböcker här nedan!


Denna bok blir den första jag läser av JON NESBO, ska visst vara mycket bra!

 

Peter James tidigare bok har jag läst, Levande Begravd, en riktigt bra deckare! Rekommenderas!VISST VERKAR DENNA BAKBOK LÄCKER!
Fixar några recept på bloggen när jag har testat godsakerna.
RSS 2.0