En stolt fotograf och bloggare

Har nu lånat dotterns kamera (måste köpa en själv) och sprungit runt och fotat. En del av bilderna har jag nu lyckats publicera nästan utan hjälp så den här bloggen börjar nu ta form och jag klarar mig snart utan hjälp.

Hoppas att ni skall få lite inspiration av bilderna, jag återkommer med fler ......

I stället för gardinerÅter i butiken. Smide för fönster eller varför inte i dörröppningen. Finns just nu i måtten 25 x 110 eller 25 x 150.
Kanonsnyggt!!!


Ljuvliga varor som finns att köpa i butiken


Bilder att inspireras av


MadonnatavlaHär har jag målat en fururam och sedan låtit en yrkesman glasat och ramat in bilden. Madonnabilden finns att köpa i butiken.
I förgrunden kan man se en otroligt vacker ljuskrona från Jeanne d´Arc.

Nyheter, bandy och kalas

Vilken vecka att ha varit hektisk. Jobbade på mitt vanliga jobb hela veckan, mycket nyheter som ska fastna......ja har man jobbat så länge som jag har gjort på samma ställe skulle man kunna tro att allt går på rutin, men icke....det verkar numer vara en sport i att förändra så mycket som möjligt.

Apropå sport så är ju min sport BANDY, så nu när VM går så förstår ni att tevetittandet har intensifierats. Sverige spelar nu final mot Rysslad imorgon söndag så då blir det ytterligare några timmar framför teven. Selånger Bandy som spelar i en helt annan division hade också match idag så Gärdebanan besöktes några timmar också. Förlust idag men vi får ta nya tag nästa match.

Svärmor och dotter fyllde 100 år tillsammans denna vecka så två stora smörgåstårtor till svärmor i tisdags gjordes på måndagskvällen för leverans till henne och tacos bjöds det på när dotter fyllde 25 igår. Alla i tjocka släkten var här och firade henne och samtidigt önskade henne lycka till nu när hon flyttar några månader till Stockholm för att praktisera på SR och radiosporten.

Har nu mellan alla uppdrag kikat och beställt varor för våren till bla Jeanne d´Arc, Chic Antique mfl. Har även hittat några
nya leverantörer som verkar spännande. Stora vita kors i patinerat vitt, zinkhus och bokstäver i rost hoppas jag nu ska kunna komma under våren samt mycket mycket mer...

Imorgon ska vi ha julgransplundring.........undrar vad jag ska lägga i påsarna??..för visst ska vi ha fiskdamm också...!

Julen 2008Julgranen 2008 blev den finaste på många år. Alla familjemedlemmar blev nöjda. Jag och dotter lyckades hitta den i stan och det blev kärlek vid första ögonkastet. Vi bestämde oss på stört och betalade. Sen......ringde vi och kollade om make/pappa kunde komma och hämta och köra hem den till Sörberge. Tack och lov funkade det så vi slapp bära runt den på stan i några timmar. Nu ser ni ju hur resultatet blev, fin va....

Dom franska kuddarna och lite småprat


 
Hej på Er!

Nu när alla helger har passerat känns det skönt att komma igång igen. Håller nu på att bläddra igenom alla härliga kataloger med hur många fina inredningsprylar som helst. En del är redan på väg och det blir naturligtvis mycket shabby, rost, grått och vitt.

Butiken är dock välfylld med mysiga ting från bl a Jeanne d´Arc Living och Madame Stoltz.

Några av våra bästa vänner från Östersund, B och S besökte oss under nyårshelgen och blev så förälskad i dom franska kuddarna från Jeanne d´Arc att champagnen och hummern fick stryka på foten, så nu finns några av dessa kuddar i det Jämtländska hemmet.

RSS 2.0