Några bilder....

 
Gjutjärnsstaty, finns olika i butiken.
 
Ugglan i en glaskupa!
 
Stora änglavingar på gammal spegel!

På menyn: Mobil med svampsås!!

Visst är det sköööönt att det är helg.....även om jag tycker att jag har en del att göra hemma på helgerna så försöker jag i alla fall inte att stressa, för det gör jag för det mesta VARJE morgon...!! I morse låg jag i alla fall och drog mig lite längre än på vardagarna, läste slutet på min superdeckare (bok tre av Jussi Adler Olsen) och tog sedan en promenad på ca en timme. Eftersom det var konstrunda i Hässjö med en av mina favoritkonstnärer, Angelica Wiik, så tog vi en sväng dit och kollade på alla fina tavlor. Inget köp idag men mycket fint fanns det....
 
En sån här mysig morgon var det inte i veckan då jag som vanligt var superstressad och ja jag vet att man ska kliva ur sängen tidigare men denna morgon for jag fram som en tornado och kastade till slut ner allt jag skulle ha med mig i en kasse innan jag rusade ut där make satt och väntade i bilen. 
 
Efter några kilometers körning ringde min mobil och den lokaliserade jag till plastkassen där allt hade slängts i som kom i min väg. Stoppade ner handen och skulle ta telefonen då jag även kände den goda gräddsåsen med kantareller som jag hade gjort. Ja där låg mina matlådor upp och ner tillsammans med min mobil, plånbok och en del annat smått och gott. NEEEEJJJJJJJJ SKREK jag så högt att min man höll på att både tvärbromsa och köra i diket. Smått otroligt att inte krockudden löste ut så att man hade fått ett blåöga också....
 
Där satt jag med en mobiltelefon som var full med kantareller och gräddsås. Min man gav mig en konstig blick och talade om för mig vad dumt det var att jag hade slängde ner ALLT i plastpåsen tillsammans med lunchmaten. Ja, visst är det!!!!!!!!!! Vad konstigt att jag inte visste det själv!!!!! Kände mig ganska ilsken efter denna fina kommentar....
 
Servetter fanns i bilen så jag hjälpligt kunde torka av det mesta och väl framme på jobbet blev det sedan rengöring av både mobil och plånbok.....en del fick jag kasta. Mobilen klarade sig utmärkt och det finns inte ett spår av gräddsås längre. Det var i alla fall tur att jag inte slängde ner mina lunchlådor i min DYRA fina handväska för det hade varit värre!
 
Höstfärger !!!
 
 

Kakfat i rosa!


Ny lampa!

Sååå fin!

Fågelburar

 
 
 
Ni som följer mig på bloggen vet att jag är svag för fågelburar och skridskor......detta hänge kunde jag då inte motstå att köpa in. Pris 29:-/st
 
Stora fågelburar i alla varianter finns i butiken och fler kommer in under hösten. Likadant med skridskor som dekoration......stora och små kommer in dom närmaste veckorna..
 
 
 

Ny tv-bänk

Visar vår "nya" tv-bänk som jag tycker är riktigt fin. Köpte den på ett loppis i sommar och var kanske tänkt som soffbord men den psassade bättre så här eftersom vår tidigare tv-bänk var av det modernare stuket och inte riktigt passade in.......
 
 
Kyrkljusstaken som ni ser till höger finns i butiken liksom skyltarna. Klockan är slutsåld men en liknande finns i en beige färg.
 
 
Denna lampa/fågelbur är riktigt häftig och kitchig tycker jag. Min man förstod inte alls charmen med den förrän jag hängde upp den och även visade honom att det var det senaste och att det fanns liknande i tidningen Vakre Hjem & Interiör för några nummer sedan. Du kan handla den i butiken om du vill ha en likadan.
 
Från tidningen Vakre Hjem & Interiör...
 

Inspirationsbilder!

Några bilder från mig....
 

Gamla "träskor" hänger i min vita stege i vardagsrummet.....
 

Denna lampa köpte jag på ett loppis i Vänersborg......lite knepigt var det att dra om elen i den, vi fick kapa upp skarven mot varje förgrening......har inte målat om den utan den fick se lite shabby ut. Sänggavel från butiken!
 

Gammal skavd byst som jag blev förtjust i när jag var på ett loppis. Frågade vad den kostade och fick till svar att jag skulle få den gratis om jag handlade något annat av honom...och det gjorde jag.....!!
 

Min mormors och farmors gamla spetsar i fin korg. Titta också på den gamla fina saxen, formad som en fågel.
 
 

Boktips!

TACK snälla E för att du lånade mig dessa SUPERBÖCKER!! Nu vill jag tipsa alla er om dessa! Gillar ni spänning så missa dem inte!
 
Kriminalromanerna om Avdelning Q har snabbt blivit en stor framgång och hyllas av kritiker världen över. Böckerna handlar om kriminalinspektör Carl Mörk som motvilligt går med på att starta Avdelning Q, en cold caseavdelning inom Köpenhamnspolisen. Tillsammans med sin assistent Assad tar han sig an brott som av alla anses som hopplösa att klara upp. Den första boken är Kvinnan i Rummet, så börja med den.
 
Belönad med Glasnyckeln 2010. Årets bästa skandinaviska kriminalroman!
 

Vacker lampskärm!

Den vackra lampskärmen i plåt. Har visat den tidigare och den finns även som taklampa och som ljuslykta.

Ljuslyktor med bark

Några små ljuslyktor med bark är nyinkomna! I bakgrunden träljusstakar i olika höjder.
 

pälspallar!

Så har det kommit några mjuka fina pälspallar. Köp till barn eller barnbarn som verkligen gillar att sitta på dessa!

Ugglor!


Nu har den stora ugglan fått sällskap av dessa lite mindre ugglor med plats för ett värmeljus!
 


Sååååå fin vit uggla i porslin!
 
 
 

RSS 2.0