Ursnygg lampa i plåt och nitar!

På väg.............URSNYGG!!Taklampa i plåt med nitar i rostbrun färg. Storlek 60 cm i dia, skärmens höjd är 14 cm.
Pris: 1875:-

Inspiration!

Här kommer lite bilder så att ni kan inspireras av vårens varor som kommer i butik under våren!
Ring för mer info!!Underbara fågelburar, dörrstoppar, brevlådor i zink mm!!Bjällror, sköna att ha i trädgården t ex.... Kolla även in det fina underlägget, peacemärket, på bordet!!

Motion och återhämtning!!

I helgen har jag dammat av mina gamla skidor och pjäxor! Har täääänkt och varit sugen på skidspåren länge nu eftersom jag åkte rätt så mycket när jag var betydligt yngre än jag är idag, men bättre sent än aldrig. Någon vallaexpert har jag aldrig varit så jag körde ovallat i dagarna två med några varv i 2,5 km spåret. Hade varken glid eller bakhalt på lördagen och söndagen kunde jag nog ha haft lite fäste men för sjutton tänkte jag, lite ska man ju slita och då tar det ju bättre på extrakilona.......

Tyckte att det gick rätt så bra med tanke på att det var så länge sen jag åkte men i söndagskväll kändes det som om jag hade två heta strykjärn i ljumskarna. Fina spår!Här kände jag mig som ledare i Vasaloppet med spårmaskinen framför mig!!!Saffranspannkaka med jordgubbar! Gott!! Det ingår väl i återhämtningen att äta!!

 

Förra veckan var jag i Hudiksvall och jobbade en dag, och hittade dessa supergulliga semlor!
Goda var dom också! Var ju tvungen att ladda inför skidåkandet.....

Loppisfynd.........igen.....

Min lilla svaghet.......loppis....kolla in det senaste inköpen.Hur charmig som helst, gammal plåtburk med hundar och engelsk text!En sida till på burken..visst ser det ut som om hunden håller en bandyklubba!!En gammal sliten ram......kan bli snygg......??? Här ser ni bara hörnet..

Kuddar i pastell!

Nu äntligen är julen utstädad.......ja efterdom jag har haft jul ända sedan den 14 november känns det riktigt skönt att städa ut den. Det märks också att många vill ha något nytt och ljust hemma nu när alla julsakerna plockats undan. Många har besökt butiken för att handla nya lampskärmar, vita ljusstakar, nya kuddar osv.. Alla mina leverantörer har också skickat mig kataloger och mail på alla superfina varor som nu erbjuds.

Det vita finns kvar men mycket pastell är på väg nu, liksom mycket naturliga material som trä t ex. Själv tycker jag att man ska känna efter vad man trivs bäst med och försöka hålla sig till det och komplettera med lite nytt ibland. Industrilooken håller sig också kvar så det känns som om det finns en stil för alla smaker.

Dessa vackra sammetskuddar i pastelliga färger är beställda, kunde inte motstå dem!


Stängt trettondagsafton

Butiken är öppen tisdag den 3 januari 18-21 men däremot är det stängt på torsdag som är trettondagsafton!Jättefina ljushållare/servetthållare i rostbrunt, pris 49:-/st

RSS 2.0