Boktips!
Fick denna bok på min födelsedag i lördags. Min dotter A hade skickat den till mig! Har höga förväntningar på den och ska börja läsa den i kväll eftertsom jag nu har läst ut Zlatans bok!! Har ni inte sett Mia Skäringers föreställning Dyngkåt och hur helig som helst - gör det!!!! Superbra! Finns på dvd!

Ja Zlatans bok då......intressant och MYCKET fotboll!

Äntligen snö.....och slut på stressen...

Så kom då snön....äntligen, men trots att den kom så sent så har man ju ändå något trädgårdsredskap ute som håller på att snöa över!! Visst är det väl konstigt att man lyckas med det varenda år....det är som om man inte tror att snön ska komma någongång, MAN HINNER. I år var det grillen som vi plockade in när snön började falla så nu är det färdiggrillat!!

Visst blir det fint när snön lägger sig på träd och buskar!

Jutesäcken med tryck till vänster i bild finns i butik. Pris 159:-Denna fina renfäll köpte jag nu i veckan när min man var på en tjänsteresa. Passade på......eftersom han ibland tycker att det är onödigt för vi HAR JU EN MATTA REDAN. Ja en matta ja, inte en renfäll.

Eftersom jag har stressat så mycket i veckan tyckte jag att jag var värd en så fin fäll. Torsdagen t ex såg ut så här:

0600-Väckarklockan ringer.... och då hade jag ändå vaknat till vid tre av någon anledning. Upp och hoppa!
0715-Skrapar bilrutor och tar bilen till jobbet i Sundsvall. Stannar vid Pressbyrån för att köpa en postpåse eftersom jag måste skicka paket till svärson som fyller 27 SAMMA dag som jag, den 26/11.
Anländer strax före 8 till jobbet, fullt upp hela dagen, telefonerna ringer, prov prov samt service hela dagen.
Tack och lov mailar en väninna och vill bjuda mig på lunch kl 12 så jag ilar iväg strax före för att möta upp så då sitter vi i lugn och ro och äter indiskt i nästan en timma, LYX! Tack snälla I!!

Stänger 1630 och tar bilen hemåt, stannar på affären för att handla. Två tunga kassar baxar jag in i bilen och fortsätter hemåt. Kommer hem 1730 och förbereder marsansåsen som jag ska ha till den hemlagade princesstårtan som jag ska ta med mig på jobbet på fredag!!! Fyller ju år och då bjussar vi på fika. Ja visst måste jag göra den själv, kan ju inte köpa nåt eller......

Springer ut i butiken och öppnar strax före 6, ställer ut öppetskylten och tänder alla marschaller och ljus så det ska synas att jag har öppet. Tänder upp i butiken och har kunder hela kvällen, jättekul så klart.

Stänger 2100 och släcker ljus, tar in skylten låser och springer in för att fortsätta med tårtan. Packar även upp det sista ur kassarna som har stått i köket sen halv sex!!... 

Telefonen ringer och min man undrar om jag kan hämta vid tågstationen...kl 2200...ja visst kan jag det säger jag...jag kan ju fortsätta sen...Hoppar ut i bilen vid 2130 och drar in till stan. Hämtar man med arbetskamrater och så åker vi hemåt....ja men nu blev jag ju så hungrig också...har ju inte ätit sen lunchen....viker av till Max i Birsta och kl 2230 sitter jag och min man där och äter hamburgare!! Gott gott.....åker vidare och är hemma vid 23...ja visst ja tårtan ska ju fixas för jag kan ju inte KÖPA nåt......Fixar tårtan och min man tycker inte att jag är riktigt klok som håller på så där.

Sen håller han på att slå en frivolt i renfällen som ligger hopknycklad vid sovrumsdörren så den såg ju inte så inbjudande ut så som jag hade tänkt...............ja han tyckte den var fin i alla fall, själv låg jag utslagen i sängen och somnade på två röda.

Tårtan blev uppskattad och tog också slut på två röda...Förärades dessa rosor av min man.........då fick jag ny energi!!
EXTRA ÖPPET ALLA LÖRDAGAR FÖRE JUL 11-16

VÄLKOMMEN!!Snyggaste adventsljusstaken

Riktigt snygg adventsljusstake både för det lantliga eller om man gillar det industriella. Stor låda i plåt/zink. Insatsen med ljushållarna kan tas bort så att man kan använda den som blomlåda eller så kan man sätta blockljus i den.

Måste nästan ses!! Kom in och kolla!
Pris: 249:-


Häftig lampskärm!
Superhäftig lampskärm för tak. Dekorera den eller ha den som den är med en stor glödlampa, supersnyggt!


För julbrödet!


Stort fint fat i tråd/zink, 41 cm i dia. Brödfat eller kanske ljusfat....


På ingång.........ursnyggt!!

Ring mig för mer info!
Lördagarna i december 3, 10, 17, öppet 11-16!!

I december har jag öppet alla lördagar före jul mellan 11-16!!

KOM ÄVEN IHÅG ATT NU PÅ LÖRDAG DEN 26 NOVEMBER ÄR DET LÖRDAGSÖPPET 11-15!!

VÄLKOMMEN


Fina julband!

Fina julband att använda till det mesta. Knyt rosetter i lampan, riset, fina julkulan mm och vips så blir det jul igen...15:-/m
Happiness is not a destination it is a way of life..

Denna populära skylt har jag nu fått i canvas och den är lite större än den ni ser till vänster och som är gjord i trä.
Träskylten är slutsåld och det är osäkert om jag får den igen.
Canvasskylten är 50 x 71 och finns i butiken nu, pris 495:-Canvasskylten till höger på bilden.Canvasskylten!

Supertidig JUL!!!!

Ja, så här tidigt har jag nog aldrig haft jul hemma, redan den 14 november är det i stort sett pyntat och KLART!!!
Efterdom det knappast är någon julhelg att tala om så är det väl lika bra att dra igång, eller hur....?

Nej skämt åsido...jag blev för några veckor sedan kontaktad av en av våra lokala tidningar som ville komma och göra ett litet julreportage hemma hos mig. Efter viss tvekan så tänkte jag att ja för sjutton det kan dom väl få...så igår var dom här och fotade min julpyntande. Med ett heltidsjobb inne i stan och öppethållande i butiken samt en del åkande till både Västerås och Vänersborg så har det varit stressigt och nu känner jag mig ganska nöjd och har nu för avsikt att slappa ända fram till jul........

Eftersom jag nu fick en hel del julstämning när jag har spelat julsånger och pyntat så passade jag även på att bjuda mina arbetskamrater på lussekatter på fikat idag. Dom gjorde lika stora ögon som mina grannar säkert har gjort då dom har sett både julstjärnor i fönstren och God Jul hälsningar på vår bro samt sett mig kånkande på adventsgranar dom senaste dagarna....Kanske jag ska ta och skicka julkorten också, fick ju en påminnelse från posten idag om att man ska vara ute i god tid....!!

GOD JUL!

En LITEN titt!
Så här blev skridskorna som jag köpte på loppis.

Nya plåtburkar!
Förvara plåster mm i denna fina plåtburk.Nålar, band, knappar, tråd mm samlas i denna fina burk!

Juldekorationer
Lägg kulorna i en skål med granris. Liknande zinkfat/skålar finns i butiken. Handmålade kulor i trä, 45:-/stSuperfin svart nätkupa i två storlekar.


I´m not bossy, i just have better ideas..

Något för jobbet?...Kul och kaxig skylt!! Pris:159:-

Jul i zink!
RIKTIGT LÄCKER OCH ORIGINELL, Pris: 325:-

Bokstäverna är ca 16 cm höga och den totala längden är ca 52 cm


Julkulor i rött och vitt
Sååå fina handmålade kulor och hjärtan i rött och vitt, pris 45:-/st
Den fina zinkplattan 1-4 kostar 79:-/stSmå handmålade träkulor för adventsgranen eller tallriset, 15:-/st

Servettringar

Kolla in dom enkla men mycket fina servettringarna. Speciellt fina nu till jul i vitt eller rött, 15:-/st


Svensktoppen nästa!!!

Nu har det hänt igen!!! Jag ska än en gång få den äran att rösta i svensktoppen!!

Under fyra söndagar ska jag rösta...och så lägligt det blev då att min favvoartist än en gång finns med på listan. Man kan nästan tro att det är uträknat på något vis eftersom jag har varit med och röstat en gång tidigare då denna superartist fanns med. Det är nog BJÖRN SKIFS som på något sätt har ett finger med i spelet och ser till att just JAG får rösta när han är med!!!! Eller hur??Mmmm, vad tycks!! Lyssna på söndag om ni inte har hört låten!!

Lars Winnerbäck som också tillhör en av mina favoriter fick också en röst liksom Magnus Uggla. På söndag får vi se om någon annan kan fånga min röst, förutom Björn förstås...

1...2...3...4...

Adventssiffror på lite olika sätt!Glasspeglar med siffror...129:-/setSiffror på pinne, 49:-/setStjärnor med siffror i zink, 36:-/set

Be Naughty, save santa the trip!!
Kul skylt! Finns i butiken, även hjärtat med krokar som ni kan ana bakom skylten!

Posters i gammalt tryck!

Ursnygga posters i gammalt tryck!!


70 mil till Vänersborg...enkel resa!

I helgen har vi varit i Vänersborg hos dotter A och hennes sambo J. Fredagen ägnade jag och dotter A åt shopping hos en återförsäljare som vi besökte. Vi blev mycket väl omhändertagna så vi kände oss som riktigta VIP-gäster.
Jag beställde så mycket snyggt till butiken och mer ville jag egentligen handla men det kostar ju också........så nu hoppas jag på mycket kunder före jul. En hel del varor kunde jag redan nu ta med mig hem så hyllorna är mycket välfyllda. Bilder kommer...

Fredag kväll var det dags för bandy då Vänersborg skulle möta Hammarby i seriepremiären, matchen slutade 6-6 och det var en mycket händelserik match!!

På lördagen vaknade vi av att massor av knallar dukade upp sina försäljningsställen under tidiga morgontimmen och när vi kom ut så var hela Vänersborgs gator och torg fyllda av knallar. Köpte en fantastisk fin pläd av islandsfår, har lagt den på min fina gamla soffa så kolla bilden!Några loppisar besökte vi också så klart, inhandlade ett par supergamla skridskor som jag ska göra något roligt av.Kolla in krokarna!!Detta är en av de goda rätter dotter A fixade. Här är det kycklingfiléer som ska in i ugnen, fyllda med lite godsaker. GOTT!!Lite styling hos dotter med sambo......det gamla brevet i förgrunden finns att köpa i butiken.Jutegardinen med det fina trycket!!Här der ni det fina trycket. Gardinen finns i butiken.


RSS 2.0