Tack alla mässbesökare!

Tack alla mässbesökare som besökte min monter på Timrå trädgårdsmässa! Trots det fina vädret och betydligt färre besökare i år på denna fina mässa så hittade i alla fall MÅNGA till min monter. Tack för alla fina omdömen om min monter och mina varor!!

Storsäljare blev den franska lemonaden som hade en strykande åtgång......påfyllning är beställd men det finns också några flaskor kvar i butiken...

Jag hade också till denna mässa tagit hem några ringar i plast som matchar sommarens alla färgglada kläder och brunbrända händer. Många av dom hade ju blommönster så jag tyckte att dom passade så bra att ta med.
Dessa hade också en strykande åtgång så just nu finns några få kvar men nya är beställda!

En ny trevlig bekantskap som blev förtjust i ringarna var Eva-Lott som stod för maten på mässan. Hon bjöd på morots- och palsternackssoppa samt en supergod rabarberkompott. Receptet hittar ni på hennes blogg som jag länkar till. Om ni tycker att ni känner igen henne från någonstans så var hon med i programmet Årets Mästerkock! Supertrevlig tjej! http://www.evalottlangberg.com/Kolla in dom superfina plastringarna!!Nej, det är inte jag som är på sniskan,,,,,,,,det är min Iphone som stökar till det när jag ska spara bilden på datorn. Bilden VILL inte sparas åt rätt håll!!! Är det nån som vet hur man gör?? I alla fall så är det jag
och Eva-Lott som poserar på mässan. Gå in på hennes blogg och kolla in receptet på soppan och kompotten!
Grattis Loreen!!

GRATTIS LOREEN!!!!Tänk va kul att säga att RÄTT LÅT VANN!!!
Så bra hon var!! Skitsnyggt!!
Sen gillade jag Tysklands bidrag också....

Mässa i helgen!

Äntligen var det så dags för Medelpads trädgårdsmässa! Så lagom till årets varmaste dagar också.....många hade nog valt att stanna kvar ute i det fina vädret idag men mässan som fortsätter i morgon söndag är verkligen väl värd ett besök. Visar er några bilder från min monter...fler bilder kommer sedan. Min försäljning gick superbra och den franska lemonaden fick fyllas på flera gånger så det var verkligen en strykande åtgång.

Roligt att mina varor uppskattades av så många och jag ser verkligen fram emot morgondagen då jag tror att hallarna kommer att fyllas med nya entusiastiska besökare! 


Medelpads trädgårdsmässa lördag-söndag 26-27/5!!

Med platsbrist i butiken och ständig påfyllning av varor säljer jag ut kvarvarande kuddar till HALVA PRISET!

Passa på att fynda alla vackra kuddar nu....annons om detta kommer på söndag i Timråbladet men jag tjuvstartar i butiken redan denna vecka.

Apropå denna vecka så var det full fart igår tisdag...många hade letat sig ut i butiken denna fina kväll. På torsdag är det öppet som vanligt men på lördag håller jag stängt eftersom jag ska vara utställare på Medelpads Trädgårdsmässa. Om ni inte besökte den förra året rekommenderar jag er att åka ut till Eon Arena i Timrå kommande helg! Jag har flera erbjudanden på mässan och det skulle vara kul att se er där!

Välkommen både på torsdag i butiken mellan 18-21 och lördag-söndag på Trädgårdsmässan i Eon Arena, Timrå!!! öppettiderna på mässan är lördag 9-17 och söndag 10-16....Torsdag Kristi Himmelfärdsdag...STÄNGT..

På tisdag är butiken öppen som vanligt mellan 18-21, men på torsdag är butiken stängd! Välkommen alltså på tisdag denna vecka!!


Effektiv helg!

Städat garderober, skänkt till Erikshjälpen, målat pallkragar, planterat i detsamma, ordnat i växthuset, städat altanen som inte alls blev klar, krattat lite till på tomten, städat övervåningen......lagat mat....Detta har jag gjort i helgen men jag har också kollat på en BRA film, bastat i vår nya bastu som min man har byggt, fikat gott samt ätit nystekt strömming med goda tillbehör!

Skönt att helgen är slut så att man får lite vila.....!?Hade strömming i frysen som blev söndagens middag!Så enkelt det blev med färdigköpt lemoncurd på hemlagad sockerkaka.....och så goooood!!Nu kan ni hyra filmen om ni inte vill läsa boken! LÄS BOKEN eller HYR FILMEN!


Järnpallar!
Nyinkomna svarta järnpallar! Pris 350:-/st

Järnuggla!

Inspirerad av den uggla vi fann i växthuset och som jag inte fick behålla kom denna uggla till mig som på beställning. Kunde inte motstå dessa som passar lika bra inne som ute i trädgården.Priset är 395:-/st och ugglan är ca 26 cm hög! Plats för block- eller värmeljus.

Flitig som en myra!

På promenad i Fagervik...på en sträcka av 200 meter räknade vi till drygt 10 stycken myrstackar!!!
Här ser ni tre stycken om ni tittar noga. Så flitiga.........men att dom hade sitt boende i mitt jordgubbsland var mindre bra....planterade om mina plantor i pallkragar i kväll...men får fortsätta i veckan då jag inte hann bli klar. I kväll kände jag mig också flitig som en myra!

Trevlig kväll!

Maj månads erbjudande!

Under maj månad kan du köpa "Leilas" stora vispskål för 99:-, så långt lagret räcker. Ord pris 139:-Finns i flera färger! Skynda fynda denna skål i maj!

Grilla i snöglopp!!

I helgen fixade jag och syrran en herrmiddag för ca 30 personer. Vi anlitade make G för grillningen som fick stående ovationer för sitt jobb. Vädret kunde i och för sig ha varit bättre men trots snögloppet så kände man att nu har ändå grillsäsongen börjat. Två grillar var igång och denna hemmagjorda grill var verkligen toppen denna kväll. Gott blev det...alla blev nöjda med både förrätt, varmrätt och efterrätt!Supergoda biffar!Måste också visa den fina bilden på vår kladdkaka med vispgrädde och kiwi!


Vårbruket igång...

Vårbruk i trädgården!Lööööövvvvv överallt!!! Men nu är allt krattat..Den vackra mahonian men ännu ej i blom. Marschallhållaren finns i butiken. Riktigt fin!Vit fin krokus!


RSS 2.0