Vad gör man inte för att se rockig ut!!

Här ser ni mina nya solbrillor som jag köpte idag, så nu får vi hoppas att detta fantastiska väder med SOL SOL håller i sig!! Lite John Lennon stuk över dessa, inte så stora men dom var lite småläckra tycker jag.
Maria Montazami!!

Det är då inte underligt att "min" skylt är så populär eftersom självaste Maria Montazami också gillar den!!

Kolla in denna länk och skrolla UPPÅT en bit så ser ni att "min" skylt även finns over there!!

Ett fåtal kvar! 395:-


http://blogg.amelia.se/maria-montazami/2011/04/07/vanskap-mellan-manniskor-ar-guld-vard-jag-har-massor-av-guld/#comments


GLAD PÅSK!!!

En GLAD PÅSK önskar jag er alla med dessa bilder!!Silverägg 49:- resp 149:-, stort trådägg 235:-Tråd/Järnbord finns i butiken!Stjärnkruka i zink! Finns i butiken.En liten gullig påskuggla som jag köpte i Vänersborg när jag hälsade på min dotter! Här har den fått ett eget rede av torkat blåbärsris och fina silverägg!


BELIEVE!!
Dekorativ skylt, Believe, love is forever and forever you´ll be in love!! Pris 89:-

KLOCKOR!!

Riktigt fräcka klockor har nu anlänt till butiken. Måste ses!Riktigt stor klocka, 69 cm i diameter!!Klocka i ljusbeige plåt, diameter 45 cm!Jättefin klocka i vitt och svart, diameter 59-60 cm!Klocka i mörkbeige plåt, diameter 51 cm!


I-landsproblem!!

Ja jag brukar INTE lämna över något ansvar till min man vad gäller inredning hemma hos oss! Jag har ett extremt kontrollbehov över detta område men...........

Vi håller på att göra en liten makeover i köket. Vi har målat golvet, halvpanelen och skåpstommarna i vitt, skåpluckorna lämnade vi in på lackning och sedan lade vi nya bänkskivor som vi hade köpt på rea för ett år sen..
Tapeterna är också uppsatta.

Min man håller också på att göra ett vitrinskåp i köket, bild kommer senare.

Ja, så till kaklet då....hittade och köpte ett jättesnyggt blankt hugget kakel och hade då instruerat min man i att han skulle meddela våra kakelsättare att jag skulle ha detta kakel uppsatt med vit fog. Vi fick ju vänta några veckor på att dom skulle komma men så äntligen annonserade dom sin ankomst och igår morse anlände dom och fick fritt tillträde till vårt kök. Min man och jag åkte till våra resp jobb så när eftermiddagen kom och vi skulle åka hem till vårt nykaklade kök säger jag till min man att det säkert skulle vara skitsnyggt och du har väl sagt till dem att fogen skulle vara VIT. Han tittade lite konstigt på mig och bleknade märkbart...Nä men det har jag glömt fick jag höra och naturligtvis fick jag en känsla av att nu skulle inte fogen vara vit heller...

Väl hemma blev min känsla besannad, fogen var GRÅ!!!!!!!!!

Ja vad skulle vi göra, det är som min svärdotter säger, det är som om man har beställt en vit soffa men det kommer en svart!! Ja, besviken var jag ju eftersom jag hade sett denna vita vägg framför mig så länge.....

Min man säger...ja men det blev ju snyggt och mer praktiskt eller hur!!

Ja nu har väl "chocken" lagt sig en aning och jag får väl vänja mig vid denna gråa fog!!! Och kanske är det väl mest praktiskt också eftersom jag nu har fått reda på att många kakelsättare inte rekommenderar vit fog i kök eftersom den blir missfärgad av fett och smuts.....ja jag intalar mig det och tittar på alla bilder med VITT KAKEL OCH VIT FOG!!

Nu kommer jag ALLTID att vara på plats när det sker renoveringar i vårt hus!!! FULL KONTROLL!!Ja här ser ni bilder på ett halvfärdigt kök med VITT KAKEL och GRÅ FOG!! Kanske blev det snyggt i alla fall, jag intalar mig det, praktiskt i alla fall...sägs det.

Nästa problem är vilken spis jag ska välja, induktion eller vanlig häll?? Kan jag få ett råd?? Jag har även alltid velat ha en spis med två ugnar men skulle jag t ex välja det samt induktion fryser nog både denna och nästa semester inne. DYR!!Rivningen av det förra köket!! Vilken skillnad va!!?


Nya plåtskyltar!

Så har det kommit ytterligare några skyltar. En evighetskalender och en tavla med sakralt motiv. 
Evighetskalender, pris 169:-Plåttavla, pris 169:-

RSS 2.0