Skolplanscher

Nu säljer jag mina gamla skolplanscher med vilda djur!Riktigt stora planscher i fint skick, tiger, lejon, känguru och hajar!
Pris 400:- /st förutom lejonplanschen som är lite sliten och något mindre, 300:-

Lejonplansch SÅLD!

Ljusstake i trä!
Ljusstaken i trä är nyinkommen i butiken. Så snygg!

Biotips!
Klart sevärd! Snygg att titta på också....

BÄR SKIDORNA TILL SPÅRET!!!!!


I helgen har jag åkt skidor igen och har lärt mig en sak, BÄR SKIDORNA TILL SPÅRET OCH TA PÅ DIG DEM DÄR!!!!

På lördagsmorgonen bilade jag iväg till spåret för att åka några varv. Plockade ut skidorna och hoppade i dem och skidade dom tjugo metrarna till spåret som såg hur fint ut som helst. Tog fart och hej vad det gick......JO HEJ HEJ vaaaaaaaad det gick!! Vad hände då, jo jag stöp som en fura efter tio meter!!!!!

Va f....n, ner i lös-snön och där låg jag!! OCH det var inte det allra enklaste att ta sig upp ska jag säga. Tog tag och skulle resa mig upp men snön var så lös att jag sjönk ännu längre ner. Till slut lyckades jag i alla fall kravla mig upp och den man som stod på parkeringen samtidigt som mig och skulle åka sina varv kom lyckligtvis när jag stod på benen igen. Ja det var ju det värsta om HAN hade kommit precis när jag låg där och försökte ta mig upp. EFTER 10 METERS SKIDÅKNING!!! Ja, ursäkta mig men kan du hjälpa mig upp!!!!! DET hade varit pinsamt....

Jo nu till förklaringen....Efter denna pärs skulle jag då sätta fart, tvärstopp igen, MEN VAAA F...N, kollade under skidan och där det satt ett stort gräs, typ hö, på min fina tape. När jag hade lyckats få bort allt skräp gick resten av varven super, men nu vet jag att ta på mig skidorna vid spåret hädanefter. Hade troligen fått skräpet mellan parkeringen och skidspåret.

Söndagen bjöd på sol och varmgrader. Trots detta hade jag hyfsat glid och superfäste. Gick kanonbra utan några missöden. Har börjat få in en hyfsad teknik nu...övning ger färdighet.MINA NYA SUPERSKIDOR!!

Massor av nyheter börjar droppa in.....Bl a denna fina DÖRRSTOPP i trä!!

Vacker glaskanna!
Stor och fin glaskanna i återvunnet tjockt glas. Finns i butiken nu!

Tapetbyte!

Vad tycker ni om denna enligt min mening FANTASTISKA tapet!!
Vill ha den i sovrummet.....


Sängkappa till continentalsäng


På begäran visar jag nu hur jag har löst sängkappeproblemet med en continentalsäng.
Kanske lite för mycket volang för vissa så för att tona ner det har jag lagt på ett överkast med lite industrikänsla.

Ni ser att jag har skaffat TVÅ stycken sängkappor. Den första kappan ligger mellan dom nedersta dynorna. Sängkappa två ligger alltså direkt under bäddmadrassen och den fösta madrassen.


Renkoppar!!

Mycket snygga koppar med en ren på. Att plocka in "rentemat" hemma är ju både populärt och riktigt snyggt. Själv har jag släpat hem horn av både ren och älg samt renfäll.Tycker att dessa koppar är supersnygga. Finns några kvar i svart också. Pris 145:-/stMin privata renfäll på trägolvet! SNYGG!!

Zinkhus!

Se vilken fin bild Rebecca Johansson har tagit på dom fina zinkhusen som finns i butiken! Hon skickade några bilder till mig som hon hade fotat! TACK för det Rebecca! På sin blogg har hon en tävling nu där du kan vinna en fin zinkkyrka från butiken. Titta in på www.rebeccasdagar.se och tävla!
En liten zinkstad med kyrka och allt!


Nygammal favorit

Nu har den kommit igen....den fina glaslyktan med glasprickar!! Pris: 89:-

Skidåkning och bandy!

Började dagen med en skidtur, några varv i spåret med mina NYA skidor och pjäxor! Tänk att det kunde kännas så här att åka skidor! Fin fint glid men lite bakhalt men med rätt teknik i uppförsbackarna så kanske jag kommer att klara det också. Kul med nya skidor i alla fall, mycket roligare att åka.

Hem och fixa färdigt sänggavlen till den nya sängen...och sen skulle Selånger möta Östersund på Gärde kl 15 idag. Kanonväder för bandy och Selånger vann med 15-0!!! Ingen rysare precis, men kul att se sonen A in action igen efter att han har varit borta från Selånger ett par säsonger. Mer spännande var det på tv igår då tv4 sport visade matchen mellan Vänersborg och Edsbyn som Vänersborg till slut vann med 6-4. Bra med vinst då Vänersborg behöver alla poäng dom kan få för att gå till slutspel. Dotter A var så klart på plats för att se sambon J göra en fin fin match!Avslutade dagen med en god lasagne med tomatsallad och basilikacreme.
Trädekorationer som sänggavel!

Som jag har skrivit om tidigare så är en ny säng inhandlad. Har nu bäddat den och fixat en sänggavel. Det blev ju mycket som skulle fixas till denna säng eftersom vi har haft en säng med ram och gavlar tidigare. Här blev det ju sängbotten, madrassbotten och bäddmadrass, tre lager säng!! Eftersom jag inte ville ha madrasserna synliga så fixade jag sängkappor och då räckte ju inte EN eftersom sängen är för hög för alla sängkappor. Jag fick helt enkelt köpa två som jag lade mellan två lager madrass. 

Nu har jag tagit hem jättesnygga STORA trädekorationer som jag har satt som sänggavlar. Dessa tar jag hem på beställning då priset ligger på 1850:-/st. Måtten är 90 x 90 cm så två stycken passade exakt till en dubbelsäng! Fler modeller och färger finns också. Hör av er för info om ni vill beställa!

Visst blev det rätt så snyggt?

-27 grader, toppnotering i helgen!

Oj vad kallt vi har haft i några dagar nu, så ingen skidåkning blev det för mig i helgen trots att jag har införskaffat både nya skidor och pjäxor, -27 grader som mest i helgen.

Det var då inte lätt att handla skidor inte. Det var spann, längd ja även vikt..hårdhet och valla och vallningsfritt och ja jag vet inte vad. Antingen var man för tung för detta spann så där fick man välja mellan att gå ner i vikt eller ta längre skidor eller..........Jag kollade på ALLA sportaffärer i hela området OCH JA........den allra bästa hjälpen fick jag och hur trevlig som helst var en kille på INTERSPORT inne i Sundsvall. Inte tyckte han att jag var för tung heller!!!???? Hittade helt perfekta skidor som han monterade bindningarna på och sedan vallade han dem också.

Så i stället för att motionera passade vi på att äta tapas på Saffran i helgen. Kan rekommenderas för er som aldrig har varit där. Mycket gott!!

BANDY har det ju också varit i helgen, Selånger vann mot Umeå i lördags med 6-3 och Sverige vann ju VM i går efter att ha besegrat Ryssland med 5-4....sjukt spännande match. Ja som ni förstår så är det inga veklingar som spelar bandy i -23 grader som det var här i lördags......Grabbarna fick spela 3 gånger 30 min, så kallt var det.

Något som också är svårt att handla förutom skidor är ny säng! Provlegat några har vi nu gjort ett antal veckor och till slut landade vi faktiskt på IKEA. Efter massssoooooorrrrrr av år med vår gamla säng står nu en ny i sovrummet, mycket skön. Och vad tror ni följer med nu då...jo det skulle nog behöva tapetseras om (17 år sen sist) och med det följer ju både det ena och det andra .................fortsättning följer....


Lampskärmar i plåt...på väg......


Snygga lampskärmar i plåt både för tak och bord!


Snygg upphängningsanordning för taklampan!


RSS 2.0