Änglaljusstake i vitt!

När jag var i Södra Sverige i påskhelgen passade jag också på att besöka några nya leverantörer. Oj oj vad mycket snyggt det fanns att inhandla. Kommande veckor kommer det att droppa in både det ena och det andra.

Bland annat stora vita gjutjärnsljusstakar som bara måste ses, burkar, klockor, skyltar, fönster med dekor och mycket mycket mer. Det kommer även en ny serie med gardiner, kuddar och stolsöverdrag.

Passa på att titta in lite då och då så att ni inte missar godbitarna!Änglaljusstake ca 58 cm hög, vikt 10 kg!! (den står stadigt) 1175:-

Toppenkväll på Tonhallen!!

Efter att ha kommit hem från Vänersborg är då butiken öppen som vanligt igen. Ikväll (torsdag) hade jag hjälp av min syster som höll butiken öppen medan jag var på Tonhallen och såg Claes Malmberg Live.

Claes Malmberg, med två musiker, över dryga två timmar i två akter är en hisnande resa. Inget är för heligt att skoja om och han gör det med en sådan sanslös tajming och rutin och med ett minspel som stundtals gör det svårt att sitta still i stolen. Jag skrattade konstant i två timmar förutom mellan dom lysande sångnumren som det också bjöds på. Nej det blev verkligen en toppenkväll och TACK till snälla syster som hjälpte mina kunder ikväll.


"Lilla Paris"
Nej då, jag for inte riktigt ända till Blåkulla i påsk men väl till Vänersborg!
Efter ca 75 mil i bil var det bara att hugga i och hjälpa till med flyttbestyr.
Dotter och svärsonens nya lägenhet är verkligen fin. Nyrenoverad, gammal, helt i vitt med stora härliga fönster och trägolv överallt. Enda nackdelen är att den ligger på 4:e våningen, sex trappor upp. Man blev verkligen varse om att kondisen inte var på topp, måste åtgärda detta å det snaraste.

Bilderna ovan visar bandyhallen i Vänersborg, där svärson J huserar för det mesta. Isen finns där från augusti till slutet av mars.Det fina hyreshuset mitt på gå/affärsgatan där dotter och svärson bor!

Fågelburen på plats i Vänersborg!
Jo då, visst fick jag sätta upp en fågelbur i dotter och svärsonens nya lägenhet i Vänersborg.
Och titta va fint det blev!

Fågelburen och skylten Flowers finns även i butiken.

Inspirationsbilder
Det stora zinkägget/blomkrukan finns i butiken.

Fantastisk ljusstake fraån Jeanne d´arc Living
Madonna i gjutjärn

Jättefin lampskärm i zink som jag har lagt över en liten plastskärm.
Egentligen ska lampskärmen hängas.

 


RSS 2.0