GOTT NYTT ÅR!

Nyårsafton är butiken öppen 11-15!

VÄLKOMMEN!!Ett alkoholfritt alternativ! Den franska lemonaden i smakerna citron, grape, apelsin, granatäpple och mandarin!


Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen

Ja inte önskade jag stormen som drog fram över oss i natt!! Det är ju tur att man bor i ett gammalt hus med timmerstomme som inte lättar i första taget. Nog var det otäckt alltid, jag vaknade vid 4 i natt och trodde nog att hela taket skulle lyfta eller att våra gamla björkar och tallar skulle ramla in i huset och orsaka förödelse! Men tänk att det klarade vi oss ifrån, däremot kraschade några lyktor som jag har haft ute hela vintern men det är ju ingenting i jämförelse med vad som kunde ha hänt!

Dotter A skulle åka hem idag och som tur mojnade vinden tills att planet lyfte på eftermiddagen. Tåget vet vi ju hur det var med det.......Ny skylt i butiken!!

GOTT NYTT ÅR!!

Såklart att jag ville önska ER ALLA en God Jul!!.........men tiden räckte inte till för att sitta vid datorn under julveckan......jag jobbade både i butiken och på mitt åtta till fem-jobb i stan, fixade middag för släkten som vi inte skulle fira julafton med på onsdagen och förberedde julfirande här hemma med mat på julaftonen. Dessutom var ju mina stora barn hemma i veckan och då har vi umgåtts så mycket som möjligt. Jag och dotter har t o m hunnit med några loppisar också och en riktigt snygg plåtburk fick pryda juldukningen i år.  Dotter A har nu åkt hem till Vänersborg eftersom hon skulle börja jobba i morgon men sonen A är fortfarande hemma några dagar till.

Ja så har vi då lyssnat på radiosporten och följt Vänersborg till seger över Villa Lidköping med 4-3, KANON!!
Ingen annandag jul utan bandy!! men i år framför radio och tv, första gången på massor av år.

Denna vecka har jag öppet som vanligt tisdag och torsdag mellan 18-21 samt nyårsafton mellan 11-15!! Kanske ni behöver någon gåbortpresent i sista minuten!!

I julveckan fick jag nya leveranser så massor av nyheter finns nu i butiken!

Visar några bilder från min jul och önskar Er alla Ett Gott Nytt ÅR!
En av juldukningarna med den fina burken jag köpte på loppis!Den vackra burken igen...Några vackra julkulor i fin gammal ask...Saftsåsen till ris a la maltan!!Gjorde denna blomdekoration till julbordet av rosor och nejlikor i en gammal kakform!Det verkar som om jag var snäll i år för jag fick detta fina hjärta av mina barn i julklapp. Köpt hos Eva E i Sundsvall. Det kanske inte syns så tydligt men det är rött i acryl, jättefint!!Promenadstigen!

GOTT NYTT ÅR!!Ram på järnstativ!!Har ni sett vilken läcker ram på järnstativ!! Finns i butiken nu....

Kalender i plåt!

Räkna dagarna till julafton kan ni göra med denna superfina kalender som nu finns i butiken!
Kula i vitt glas!

Kolla  in denna superfina riktigt STOOOORA kula i vitt glas som nu finns i butiken. Knyt en rosett i hänget och du har en superfin fönsterdekoration! Fin julklapp! Pris 89:-/st


Det funkade!!!!......

att baka i vispskålen från Mynte-serien (som Leila brukar använda)!!

Tänkte att jag skulle testa att baka i den eftersom det var en kund som frågade. För att vara första gången i denna form så får det vara acceptabelt. Här har jag gjort en saffranskaka som i vanliga fall ska bli klar på ca 35 min, men blev klar på ca 60 min! Fick testa mig fram till när den skulle bli klar, gräddningen tar ju längre tid eftersom skålen är rätt så djup. Tar med mig den till jobbet imorgon så får vi se hur den smakar också!

Kul gåbortpresent tycker jag. Köp en vispskål i fin färg och baka en kaka! Jag skulle bli superglad för denna present!

Finns nu i butiken: RÖD, VIT, ROSA, TURKOS, BEIGE och LILA. Pris 139:-

Kakan är inte så mörk som den ser ut......tog bilden med mobilen så det är inte den allra bästa.


Hem & Fritid

Tack alla ni för den fina responsen jag har fått av er efter reportaget i Hem & Fritid!

Tack också till Dagbladets Anna-Maria Wiklund som har skrivit och Eva-Lena Olsson som fotade!

Jag har precis hämtat mig från "chocken" över att det var ett så stort reportage, hela fem sidor!! Hoppas nu att många hittar till min lilla gårdsbutik där jag verkligen har laddat inför julen med extraöppet ALLA LÖRDAGAR FÖRE JUL mellan kl 11-16!!

Några av bilderna som publicerades!

Loppisfynd!

Måste bara visa ett av mina fina loppisfynd, så i jul kommer vi verkligen att äta ståndsmässigt!!Visst är de tjusiga!!I år kommer jag att ha gamla julsaker i granen, tänker plocka fram mina gamla ärvda kulor, flaggor mm. Köpte dessa på loppis för komplettering! Fina!Riktigt fin gammal bleckplåtsburk med tomten som dras av två bockar. Sliten men helt underbar! Fyndade den för 50:-

Ytterligare nyheter på väg!!

Nyheter kommer nu varje vecka ända fram till jul!

Dessa väntar jag in under veckan!Snygga kalendrar i svart och vitt, 18x10x11 cm!!


Ursnygga servetthållare med plats för värmeljus, rostbruna!!


Rött "Leilaporslin"

Såååå jättefint, det röda porslinet från Ib Laursen.Flera färger finns i butiken.Tékoppar, nu 39:-/st!! Finns även i vitt, lila och rosa!

Lördagsöppet 11-16

EXTRAÖPPET IDAG SAMT ALLA LÖRDAGAR FÖRE JUL 11-16Den Franska lemonaden är åter inkommen, nu även med en ny smak, GRANATÄPPLE!! Mums!! Övriga smaker är apelsin, citron, mandarin och grape. Kanon att ge bort nu i jul!! Pris 59:-Trådhjärta, trådkorgar, brödställ, godjul-lykta!! Finns i butiken nu!

Kolla även under KATEGORIER här till vänster i bloggen. Där kan ni hitta en del av varorna som finns i butiken.

VÄLKOMMEN!

RSS 2.0