En present till mig själv!!Kunde inte motstå denna 40-tals bordsfläkt som jag hittade i en antikvitetsaffär. Visst är den häftig!!! Ser nästan ut som en flygplanspropeller. Jag tyckte att jag var värd den..

Något fynd var det väl inte men jag är supernöjd med mitt inköp..ska verkligen dra igång den nu när jag hoppas att sommaren äntligen ska infinna sig, för det kan väl inte vara så här kallt heeeela sommaren. Annars får jag väl sjunga en liten trudelutt och ställa mig framför den och verkligen känna mig som Carola...

Nyheter att inspireras av


Ännu fler nyheter

Översta bilden: "Sjukt snygga" diskställ säger min dotter, eller vad tycker ni?
Priset är 495:-

Fågelburen på andra bilden är en av mina favoriter. Pris 595:-

Anslagstavlan på bild tre är väl fin. För kort, teckningar foton mm. Pris 349:-

På bild fyra ser man bl a en almanacka i plåt. Fin som tavla också. Pris 175:-

Den sista bilden i raden visar fina blomkronor att sätta i krukan. Den lilla kostar 79:- och den stora 89:-

Värmande rosorMåste bara ta en bild och visa dessa värmande rosor denna kalla junimånad. Köpte dem för nästan tre veckor sedan till min man som har ställt ut dem på altanen varje kväll för att de skulle hålla så här länge. Ett litet tips kanske...men så har vi haft ovanligt kyliga kvällar också. När ska värmen komma tro....Jag säger som en annan vis kvinna sa:

Jag har samma jacka nyårsafton, valborgsmässoafton och midsommarafton.... visst är det så?

Fyndat på loppisHär är broderiet på den stora fina duken som jag fyndade på loppis när jag var i Stockholm. Tänk att man kan göra fynd i den stora huvudstaden!!

Den fina tallriken och den lilla ballerinan är loppisfynd medan den fina glaskupan finns att köpa i butiken.
Finns i två storlekar, den lilla på bilden 149:-
Den snirkliga fina hyllan finns i butiken. Den är i tre plan och kostar 395:-

Nedan den fina duken igen som har broderier runt om. Mitt finaste loppisfynd hittills i år.

Vart tar tiden vägen??

Veckorna och dagarna bara rusar iväg och jag känner att jag inte riktigt hinner med allt jag VILL göra. Massor av ideer och planer finns det och jag hoppas att jag kan förverkliga minst hälften av dem. Har funderingar på att göra butiken lite större så småningom med ett rum med orientalisk touch, vad tror Ni om det ??  Min lantliga stil med franska, danska och svenska influenser ska naturligtvis vara min grund men om jag har ett särskilt rum för det andra tror jag det skulle bli kanonbra. Har redan kollat in en del härliga lyktor i vitt, turkos och rödrosa glas.

Att städa och rensa känns också som ett måste så både Fyndlagret och Erikshjälpen kommer att få några besök av mig den närmaste tiden. För att kunna köpa lite nytt måste man ju göra sig av med något gammalt.

Till butiken kommer det varor i stort sett varje vecka. Det senaste var jättefina glaskupor i två storlekar, jättefina plåtalmanackor med ljuvliga blommor och vita plåtlyktor i fem storlekar. Ljuvliga fågelburar och sjukt snygga diskställ som min dotter säger finns också i butiken just nu.

Då jag har problem med bildöverföringen kommer massor av bilder senare.........jag har sagt det förut va...men jo det kommer.....

RSS 2.0