Cafébord i metall för trädgården!

Urläckert cafébord i metall samt ett trevåningsfat för trädgården! MÅSTE SES!!

 

Samma trevåningsfat fast med lite blomster, visst är det läckert!


Vintagetavla med häst

Massor av nya varor har nu anlänt till butiken, både stort och smått för trädgård och för hemmet!

Kolla t ex in denna stora fina trätavla i riktigt vintagestil!93 x 62 cm!!Hundtavlorna är i plåt och kostar 95:-/st, 27 x 35 cm!


Tavla, REMEMBER!!


Kuddar!


Dessa fina kuddar finns nu i butiken!

En liten tripp till Trondheim


Dagarna före midsommar blev det en tripp till Norge och Trondheim med mitt 8 till 5 jobb. Studiebesök på Statens Vegvesen som var mycket intressant och trevligt. Hann även med en tur på stan och kollade in en del fina inredningsbutiker. Trondheim kan verkligen rekommenderas, tågresa med utsikt över berg och dalar, bråddjupa stup och bergväggar!! lite pirrigt också.
Igor!

Ni måste bara få se det senaste tillskottet i familjen! Sonen A och hans sambo E har ju skaffat denna Franska Bulldogg som här är 10 veckor och är på besök hos oss i hela två veckor. Helt underbart söt, eller hur!! Igor heter han!

Åsså sover vi en stund..........


Fleurs Annimées-Skolplansch

Underbar fransk gammaldags skolplansch i textil med svarvade träknoppar, 69 x74 cm!!


Lavendel inkommer v 28

Packar upp vara efter vara men lavendeln som är utlovad denna vecka kommer först hem till Sverige under v 28 och distribueras sedan så fort som möjligt till mig. Men den som väntar på nå´t gott...........

Hoppas ni inte är alltför besvikna ni som har frågat efter den. Ljuvliga tvålar kom i alla fall....och mycket annat!

GLAD MIDSOMMAR!!


Nya skyltar!

Här får ni se några av alla fina skyltar som finns i butiken just nu!Vi har väl alla ett Grand Hotel, passande skylt!La maison blanche! Det vita huset...Riktigt häftig och stor Garden-skylt, ljusrosa plåtram!Jag tror att alla golfare håller med! Eller hur?Kul skylt med den rätta industrilooken!

Lavendel från Frankrike!!

Under nästa vecka väntar jag hem lavendel! Helt underbart, kommer att säljas i lösvikt. Det kommer även lavendeltvålar och små vita fina lavedelpåsar i bomull. Köp för att lägga i linneskåpet, bland underkläderna eller varför inte till skorporna!
Favorit!

Sänghimmel
Två helt fantastiska sänghimmlar!!

Underbara lampor!

Vill gärna visa er några av dom lampor som är på väg .....
Helt underbara tycker jag!

Fel skoköp blev helt rätt!!

Har en syster som spanar en del på nätet och glad som en lärka hade hon budat på ett par rosa Converse och vunnit budet. Med frakt och allt från Usa hade hon betalat knappt 300 kronor, ett riktigt fynd sa hon!!! Glad i hågen stack hon till affären för att hämta detta värdefulla paket. Hem för att prova och byta om till dessa supercoola rosa dojjor. Ja hon försökte nog med allt för att de skulle passa, skohorn svordomar och .......nej det gick helt enkelt inte. Dom var för små!!!! Nå´t hade blivit fel...och några fler gick inte att få tag på!

Vem tror ni kunde ha dessa dojjor då, någon med stl 36.

Ja nu ståtar jag omkring med dessa supersköna dojjor. Jo, syrran sneglar lite avundsjukt på mina fötter.....Tack snälla syster!!Rosa skor, rosa kitchen aid!! Skylt 89:-Skylt 89:-


Nya varor på ingång!

Tjohoooo, nya varor är på ingång dom närmaste veckorna. Har beställt massor av nytt från nya och gamla leverantörer. Extra kul är att jag har fått ok att handla från Ib Laursen som väljer ut sina kunder med omsorg....

Luktar på blommor under tiden jag väntar.......
Växthus och gamla fönster

Titta vilken lyckost jag är....långt ifrån klart men här kan ni se en början. Min man håller på att göra ett växthus som jag kommer att ha lite smått och gott i. Så småningom helt i vitt men som ni ser är det en hel del jobb kvar!
Ni kommer att få se bilder när det är klart.


Caféskylt i trädgården

Vilket väder vi hade i helgen! Passade då på att ta några bilder som kanske kan inspirera. Skylten Café är på ingång igen denna vecka efter att ha varit slutsåld. Doften av syrén har varit helt fantastisk, synd bara att dom inte blommar hela sommaren..Kolla också in några av mina fina loppisfynd, det vita bordet, mjölkkrukan och den stora trätunnan med vita pelargoner och murgröna som står utanför butiken.Har ni sett vilken läcker blomma i rost som jag köpte på trädgårdsmässan här i Timrå för några helger sedan. Mycket trevlig mässa som jag hoppas kommer tillbaka. Trädgårdslyktan finns i butik och kostar 295:-Marschallhållare 320:-Gammal mjölkkruka med fin blomma!Trätunna med pelargoner och murgröna.

RSS 2.0