Makalöst goda !!!

Gillar ni lakrits med överdrag av vit choklad med jordgubbskyssar och hallonstänk ??
Gillar ni det inte........så kommer ni i alla fall att älska dessa !! Helt magiska...
 
Två storlekar 89:- resp 129:-/st,,,,,,,,,,,värda varje krona !!
Finns i butiken nu så passa på imorgon lördag den 1 februari då det är öppet mellan 11-15 !!
 
Ett tips till Alla Hjärtans Dag .....
 

Bokstäver i silver!!


Trots att jag inte är så förtjust i väggord o dyl i inredningen så tycker jag mycket om dessa STORA bokstäver i silver. Dessa är på väg och jag väntar dem vilken dag som helst denna vecka. Sååå snygga att ställa på en hylla i köket eller i ett fönster i barnrummet t ex. Har nog beställt drygt halva alfabetet så kom in och kolla om just din bokstav finns.
 
 

Pippi !!

Fick besök av en talgoxe när jag satt och åt en korv i bilen. Jag tror att han var hungrig.....satt vääääldigt länge och kikade på mig så jag kastade ut ett litet bröd till slut. Sååå glad han blev....!!

Glaskuber med griffel !!

VILL HA !!!!!
Riktigt snygga glaskuber i två storlekar, med griffel för text !!  Finns i butiken ...

Lampfötter i silver/glas och trä !!

 
Dessa ursnygga lampfötter är på väg och finns i butiken till den 1 februari..Sätt en snygg glödlampa i hållaren och vips så är lampan klar !!

Nytt för ljusen ...

 
Nya fina ljuskoppar i butiken..
Superfina glasljusstakar med plats för lite smått eller gott !! Lite lavendel ligger i en av dem.
Priset för dessa fina i klarglas, endast 69:-/st
 

Batik till Butik

Nya fina kuddar i butiken....
 
Känns lite retro....
 

Fräscha svart/vita kuddar eller om man bara vill köpa fodralet.....fina kompasser....
 

Renhornskrona till Väners....

Efter att ha varit till Vänersborg och firat min 30-åriga dotter är jag nu hemma igen. Gjorde även ett besök hos en av mina grossister och passade på att handla en del. Nyheter inkommer nu varje vecka till butiken...så det är väl värt att göra ett besök. Nu på lördag den 1 februari är butiken öppen mellan 11-15.
 
En av dotter A:s 30-årspresenter visar jag här:
 
Denna ljuskrona tog oss ca 14 dagar att göra samt en del meningsskiljaktigheter !!? Svårare än vad man kan tro...min man skruvade ihop den efter att vi lade pussel med hornen MASSOR av gånger. Här i deras kök passade den fint.....äntligen fick hon den så åtråvärda renhornskronan..
 
God mat....surf & turf...
En supergod glasschokladtårta !!
 
 
 

Hallå!!!

Hej alla ni som kikar in på min blogg ibland. Ja jag vet att jag har varit dålig på att blogga en tid men jag hoppas att jag kan bättra mig nu under detta år. Många vet att jag har varit sjukskriven under en lång tid men att jag sedan några månader tillbaka är tillbaka på mitt jobb inne i stan. Har haft stor hjälp i butiken av min man, mina barn och svärdotter. Är nu tacksam över att jag känner mig starkare för varje dag men jag får bakslag ibland. Backar då bandet och jag börjar nu lära känna igen signalerna.
 
P g a inventering och en lite för trång almanacka kommer jag att ha stängt lördagen den 25 januari men i stället kommer det att vara öppet lördagen den 1 februari. Då hoppas jag också att jag har hunnit få hem en del varor som är beställda. Butiken kommer under dom närmaste veckorna att fyllas av såååååå mycket snyggt........speglar, marmor, glaslyktor, lampor mm.....
 
För övrigt tycker jag att det är underbart att snön och vintern äntligen har kommit. Kanske kan jag spänna på mig skidorna någon dag och ta en tur.....
 
Några bilder kan jag också bjuda på....inte världens bästa men ändå.....kanske kan ni ana dessa nyheter som är på ingång...
 
I trä är dessa lampfötter....
 
Koppar, zink och i benvitt är dessa fina lampor med träfot...
 
Stor lampa ca 40 cm i dia, svart med koppar. Snyggt sken eftersom insidan är i koppar..
 
Sommarens läckraste tält i canvas..... Endast beställningsvara. Tänk att den första leveransen redan är slut hos leverantören och nu ligger leverans på detta tält till v 20!! Pris: 2495:-
Här en bild från hallen sedan jag plockade bort julen...
 
Nej nu är det dags att tänka på refrängen och ladda inför morgondagen då min svärmor fyller 80 år!!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0