Kakfat i fyra våningar!
Detta kakfat är nog ett av de högsta jag har hittat! Hela fyra våningar! Här har jag satt det i en stol utan sits, till våren flyttar jag ut detta och fyller det med blommor! Pris: 325:-

Zink med lite "luffarslöjd"
Jättefint fat i tråd och glas, till kakorna eller kanske till ljusen.Jättefina glaslyktor med zinkbotten, text på framsidan - lumiere -
Pris: 59:-

Fantastiskt fönster med dekoration
Fantastiskt fönster med dekoration

RUSNING EFTER SKYLT, HAPPINESS......

Då jag har fått många påringningar och kommentarer från när och fjärran ang denna skylt kan jag glädja alla över att jag kommer att få in 8 skyltar under nästa vecka!!

Ring helst till mitt mobilnummer som ni ser längst upp till vänster under öppettiderna ni som är intresserade!

HÄR SER NI DEN IGEN!!

HAPPINESS IS NOT A DESTINATION IT IS A WAY OF LIVE!!

Skåp i trä, zink och järn! Industrilook
Skåp/byrå med 24 lådor! 750:-Zinkskåp, 495:-Häftigt plåtskåp med 9 märkta lådor, riktig industrilook! 1750:-

Zinklampor för tak, bord och vägg!
Fin zinkskärm som jag även har lagt över en bordslampa! 250:-

Fin zinklampa för vägg!Fin veckad zinklampa komplett med el och kedja, 395:-


Plåtalmanack och järndekoration

Så har almanackan med eiffeltornet åter kommit hem, 249:-. Ovanför sitter en järndekoration, 165:-. Järndekorationen passar också jättefint ovanför en dörr eller ett litet fönster. Kan målas om man inte vill ha det rostbrunt.

Några bilder från butiken

Efter lite julstädning har jag nu fått lite ordning på butiken igen, lite bilder kommer här...Bandyhelg!!

Efter att ha fixat lite i butiken mellan alla röda dagar tog jag och min man en liten "minisemester" och drog till Borlänge i helgen för att kolla på allsvensk bandy mellan sonens lag Borlänge Stora Tuna och mot på lördagen Katrineholm och söndagen Kalix. Tyvärr två förluster men Borlänge kämpar tappert vidare för att försöka hålla sig kvar i allsvenskan.

Kul var det i alla fall att träffa son med sambo som även dom övernattade i Borlänge så vi kunde umgås lite mellan matcherna. Åt gott på hotellet på lördagkväll och en härlig hotellfrukost på söndagmorgon. Annars tycker jag nog inte att Borlänge tillhör dom mest attraktiva städerna jag har varit i.... Efter match på söndagen drog vi hemåt till Sörberge igen i halkan och son med sambo åkte hem till sitt i Västerås.

I morgon onsdag är det yoga kl 18 och sedan följer jag en ny match via dator när Borlänge spelar mot Köping.
Hoppas på vinst....!!Man och svärdotter på Tunet i Borlänge!! VÄLKLÄDD!!


En försmak av våren!!Köpte denna bukett idag när jag var och handlade, kunde inte låta bli. När jag såg dessa blev jag helt övertygad om att nu är julen slut och granen verkligen åker ut!!

Imorgon torsdag trettondedag jul är butiken stängd. Passar på att städa och fixa till i butiken efter allt julstök med papper ock kartonger. Välkommen åter på tisdag den 11 januari, som vanligt 18-21.

BarrrrrrrrrrSå här såg årets gran ut! En riktig disneygran, trodde nästan att några ekorrar skulle hoppa ur den när den hade tinat upp.  Nu är det snart dags att slänga ut den eftersom den barrar något otroligt mycket. Jag brukar oftast ha granen kvar en bra bit in i januari men som sagt, snart så är det julgransplundring!!!

RSS 2.0