Lördagsöppet 27/8

Passa på att besöka DrömRum på lördag då det är lördagsöppet!

Jag kommer att bjuda på kaffe och muffins/cupcakes, Leilas recept så klart!!

VÄLKOMMEN!Tävla med DrömRum och Våning och Villa!

Oj, oj vilket gensvar jag har fått på "Leila"-porslinet. Det tycks vara hur poppis som helst.

Jag hoppas att ni har sett min annons i Våning och Villa idag där ni kan vinna detta populära porslin!
Sök fram tidningen och skicka in svaret så kanske ni har turen på er sida!Här kan ni även se en skymt av det ursnygga kakfatet samt dom gulliga muffinsformarna!


Öppet 16 augusti!!!

Nu öppnar butiken igen efter att ha varit stängd i två veckor. Massor av nyheter så butiken är fylld av varor!

"Leila"-porslinet som många har väntat på har också kommit och längre ner i bloggen finns bilder upplagda på det.

VÄLKOMMEN

Loppisfynd i sommar

En hel del loppisar har det också blivit i sommar, lite har jag köpt, bl a koffertarna som ni ser på bilden nedan.
Fixade till dem med lite färg och jag tycker nog att det blev rätt så läckert.

Här är ytterligare en koffert som jag fyndade för 50:-!!, vet inte riktigt vad jag ska göra med den så just nu står den på förstukvisten med min lilla figur/filur.......Min lilla kärlek till dom vita skålarna resulterade i ett köp av en rätt så stor sådan. Den har varit full med godis, nu är den halv............Fynd? Nja jag vet inte, jag betalade 150:- för den-Detta halsband kunde jag inte motstå!!!!!!Har ni sett vilket läckert. Köpte det i Ö-vik på en butik som hade en del smått och gott. Detta var gjort av några tjejer i Stockholm som även sålde till Designtorget. Ja inte vet jag om jag kommer att ha det på mig någon gång men läckert är det att hänga det på en klänning som man har som dekoration.
Detta krön köpte min dotter A när vi var på ett loppis i Härnösand. Det var brunt och inte alls så fint som nu. Slipat och målat blev det så här fint och vips hade dom fått en "ny" säng.

Texten finns att köpa i butiken!! Dormir bien betyder Sov gott!!

Köpte lite annat också som jag visar på bild senare....Mom´s Hotel -always open-

Visst är det en gullig skylt! Den passade mycket bra i sommar då jag fick
ha mina stora barn hemma i totalt sex veckor! Men visst stämmer det,
man har alltid -always open- för sina barn!! KUL!! Skylten finns i butiken
och kostar 139:-

När ni läser nästa inlägg under detta om min lilla semestertripp är det ett
lååååååååångt mellanrum till nästa inlägg under det. Vet inte vad som har hänt
men jag får helt enkelt inte till det. Skrolla neråt, så tro inte att jag inte har skrivit något mer....

Några bilder från en liten semestertripp!!
"Filmfabriken" i Trollhättan Trollywood!

Tänkte försöka mig på en ny karriär i sommar men alla Hollywoodstjärnor hade tagit semester så jag kollade in några andra tänkbara alternativ....Cloettafabriken i Linköping!

Nja.....det skulle nog bli för mycket ätande så jag ger upp tanken på en karriär inom chokladbranchen. Handlade i alla fall...Bla Punchflaskor!!Onödigt men GOTT!!Med utsikt över takåsarna efter att ha gått upp för vindlande trappor i Norrtälje är nog detta mer min grej...Mysiga caféer!!!Mums!!Ett annat mysigt café!!  Detta i Västerås....Bild från Västerås vid caféet Kalle på Spången!Så här ser det ut när man kommer till Vänersborg, på bandybilden till höger ser man svärsonen J på bild!! Kul va!!Jag och dotter A under en ENORM ek i Trollhättan!! Kan ni fatta vilka jätteträd...En bild från Wij trädgårdar i Ockelbo, fantastiskt fin trädgård, det var bara synd att det regnade när jag var där.Som ni ser hade vi även vägarna förbi Ullared så vi tog en sväng dit också. Jag törs nästan inte skriva det men den dryga timmen som vi var där räckte gott för mig. Det var ungefär som min man sa..det kändes som om man var i en myrstack..Nja..lite handlat blev det i alla fall men som paret framför oss till kassan sa när dom såg våran vagn.....Men ni blir då inte fattiga här i alla fall.... stämde nog rätt bra. Kul att ha sett det i alla fall!!

Mynte serien från Ib Laursen

Efter någon veckas semesterstängning smygöppnar jag butiken ikväll igen. Mycket nytt har packats upp så butiken är verkligen välfylld. "Leilaporslinet" har kommit och är ju helt fantastiskt läckert.Kom in och kolla!


RSS 2.0