Hem och fritid

Idag fick jag besök av två tjejer från tidningen Hem och Fritid, jättekul att dom hade hittat min butik. Mycket fint tyckte dom att det fanns i butiken så dom var mycket nöjda med sina bilder och de kommande inslagen till tidningen. Ska bli kul att se vilka artiklar och foton som kommer med, så håll utkik när tidningen dimper ner i lådan den 25 april. TACK tjejer för att ni hittade till min butik och var så jättetrevliga!!!

Imorgon fredag kommer det nya varor till butiken och då känns det som julafton igen när man packar upp allting som man kanske har glömt att man har beställt. Nybakade skorpor från Emmas Bageri är också på ingång och denna gång beställde jag citron/mandelskorpor, polkaskorpor och laktrisskorpor. En påse av dessa kanongoda skorpor av biscottityp kostar nu 59:-/påse. Kanske en påse till påskpresent ??  Har köpt in cellofan så att jag kan göra fina presentkorgar med t ex fina ljus och skorporna eller något annat....


Några bilder från butikenOj oj ...

Oj oj oj vilken match!! Ja bandymatchen ikväll mellan Edsbyn och Sirius, andra semifinalmatchen slutar alltså 5-4 till SIRIUS efter sudden. Ja Grattis Sirius och Erik Sundin f d spelare i Selånger !! Nu blir det riktigt spännande dom kommande matcherna. Ja ni måste stå ut med lite bandysnack också......men nu till DrömRum....

Premiären för öppethållandet sista lördagen i månaden blev verkligen en succé. Ett tag kändes det som om det var julrushen som hade dragit igång. Jätteroligt att så många hade uppmärksammat denna lördag. Nästa lördagsöppet är den 28 mars.

Har kollat in en del nya leverantörer och är på gång att beställa höga kanonsnygga golvkyrkljusstakar (oj vilket långt ord det blev) och orientinspirerade fönsterlampor i silver eller rost och lite annat smått och gott. Hoppas bara att dom fortfarande finns i lager.
Idag har jag även inhandlat ett sååå fint presentpapper till butiken så när ni vill ha fina paket till era presenter så har ni kommit rätt, det är viktigt viktigt med fina paket..

Laddar nu för öppethållandet i morgon kväll då ni är välkomna .
Inspirationsbilder kommer under veckan så kika in lite då och då...

Några bilder till på smidesdekorationernaEfter förfrågan har jag lagt in några bilder till på smidesdekorationerna för t ex fönster och dörröppningar.

Mått: 25 x 110 cm eller 25 x 150 cm

RSS 2.0