Jordgubbspannacotta i fin form!
Formar perfekta för efterrätten. Fínns i många färger. Den röda så fin att göra jordgubbspannacotta i.
Pris: 39:-st
Maffig jordgubbe från mitt jordgubbsland......njut.........av denna jordgubbspannacotta!!
Ingredienser:
2 st gelatinblad
1 st vaniljstång
5 dl vispgrädde
0,5 dl strösocker
300 gr jordgubbar
Gör så här:
Blötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i 5 minuter.
Koka upp grädden med sockret och den hela vaniljstången.
Lyft upp gelatinbladen utan att krama ur dem och lägg dem i grädden. Rör till en slät smet.
Puréa jordgubbarna och blanda den med grädden.
Plocka upp vanilstången och släng.
Häll upp smeten i formarna och ställ in i kylen så att det stelnar, ca 3 timmar.
Toppa gärna med skurna färska jordgubbar!
Kommentarer
Trackback