Glöggtider och en liten försmak av julen!

Butiken fylls nu med nya varor varje vecka. Jag har så smått börjat plocka fram de finaste julkulorna i silver, guld, svart och rött samt lite andra julsaker...t ex mistlar i zink med pärlor samt kransar av annorlunda modell.




Titta in och se alla nyheter som kommer varje vecka!!

Nu när det känns som om kylan är i antågande vill jag även fresta Er med -DEN GODASTE GLÖGGEN- jag vet som min dotter säger. Blåbärsglögg från Alterheden i Piteå. Finns även blåbärssaft och lingondricka, SMAKAR SOM HEMGJORD!!

BLÅBÄR

BlåbärBlåbären är små hälsobomber fullproppade med antioxidanter, som håller hjärtat friskt, hjärnan skärpt, immunförsvaret i topp och synen skarp. Den nya kunskapen om bärens välgörande effekter har gjort att de svenska blåbären är mycket eftertraktade i Japan.
Förr i tiden kunde man köpa blåbär på apoteket. Sverige hade då tolv blåbärstorkerier ! De var då mest använda mot diarré.

Kuriosa att veta - 17% av Sveriges yta är täckt av blåbärsris.


Tallrikar i vitt!!


Visst smakar allt mycket bättre om man får äta på sådana tallrikar!!





Middagstallrik 31 cm finns nu i butiken. Tekoppar med fat samt kanna kommer inom kort!

ZINK

Idag kom det två stora paket med planteringskrukor inför julens dekorationer.  Riktigt stora och rymmer såväl små som stora granar. Dekorera med mossa, julstjärnor mm 

I butiken finns även fat, strutar, hjärtan, lampskärmar, ljusstakar, krukor mm i ZINK!
 









Hängare/Krokar i plåt

Jättefina hängare i vit plåt har kommit, se bilderna!






Nya skyltar har kommit!

Några nya skyltar har kommit i veckan, Kolla här!



För köket! CUISINE = KÖK            För badrummet! SALLE DE BAIN = BADRUM


Fantastiskt fin evighetskalender!    Skylt i gammal romantisk stil!

Industrilampor!

INDUSTRILAMPORNA TOG SLUT!!!, jag hann nästan inte packa upp lamporna förrän de tog slut! Jättesnygga i borstad antiksilver, 30 x 32 cm, 595:- Tyvärr hann jag inte ta någon bild på dem men jag har blivit lovad några till under veckan så då fotar jag och sätter in bilden


RSS 2.0