Papegojfynd!!Måste visa min papegoja som satt så ensam på ett loppisbord i sommar. Ett riktigt fynd för 40:-!! Tyckte att han kunde glänsa tillsammans med mina fina Matteustallrikar som jag har i många färger. Så allt är inte vitt hemma hos mig.


Lite nyheterFantastisk stilren lampskärm i tyg. Riktigt vintageplisserad. Kommer även i svart och brunt. Pris 298:-Fantastisk fin ljusstake i gjutjärn. Pris 139:-

Klockor!!

Ursnygga smyckesklockor att bära som halsband i långa skinnremmar eller kedjor. Dessa måste bara ses,  vintagestil med robust utseende.

Måste äta pizza på Gullmarsplan

Stockholm fick ett besök av oss i sommar då vi fick hjälpa dotter med hemflytt. Lägger ut en bild på hennes arbetsplats som visar en del av huset......jag tyckte det var hur stort som helst....hur hittar man där i alla gångar och vrår???

Efter besöket på SR åkte vi till vår favoritpizzeria på Gullmarsplan, IL Forno da Nova, som jag har berättat om tidigare, som har Sveriges godaste pizzor!!!!!


Mums!!!!


Mums!!!!!!!

I målartagen

Så är sommaren då nästan slut. Min semester som var uppdelad i två perioder har varit mycket bra. Min första period som var från midsommar och två veckor framåt var ju fantastisk med 25-30 grader varje dag. Då passade jag på att måla alla mina inköpta beagnade möbler som torkade så fint i värmen.
Allt har fått en plats inne i huset också......trots att det var ganska så fullt sen tidigare...men då får man möblera om lite och vips..!! så blev det ju rätt bra ändå.


En bild på det "nya" altanbordet med det fina ornamentet.

RSS 2.0